isopanel verkstad3isopanel verkstad4

ISO-panel

En av marknadens mest flexibla tillverkare av isolerande skivor
Som ett företag placerat mitt i Norden och dess klimat, är vi väl medvetna om vad god värmeekonomi innebär. Därför har vi utvecklats till specialister på energibesparing genom tilläggsisolering. Hos ISO-PANEL kan vi, med vår flexibla tillverkningsteknik, producera ett stort antal kombinationer av isolerande skivor för de mest skilda ändamål. Ytmaterialet kan t ex vara plywood, board, aluminiumplåt i lackerat eller olackerat utföreande. Det isolerande PUR-skummet kan varieras från 20 till 85 mm och i kombination med olika ytmaterial och densitet i PUR-kärnan kan vi anpassa isolerskivorna till kundspecifika krav.

Utöver isolering kan vi även tillverka ljuddämpande skivor genom att skumma in en tung bitiummatta, som med sin tyngd verkar ljudisolerande inom hela frekvensområdet.

Modern produktionsanläggning
ISO-PANEL förfogar idag över en av marknadens modernaste skumanläggningar och två moderna etagepressar med värmestyrda pressdynor för högsta kvalitet.

Det PUR-skum som vi använder är baserat på PENTAN som cellfyllnadsmedel, vilket ger det färdiga skummet marknadens bästa isolervärde. PUR-skummet har slutna celler som gör att isoleringen inte kan ta upp fukt.

Kontakt information

Telefon

Direkt: 0550-805 34
Mobil: 070-687 73 67
Fax: 0550-171 70
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

      

Adress

Bodalsvägen 1
681 24 Kristinehamn

ISO-panel brochyren

 

Här kan du ladda ner ISO-panel brochyren för att spara information som du hittat på vår hemsida.

PDF 1Ladda ner PDF
 

Officiell webbplats för ISO-panel AB - Copyright © ISO-panel AB 2015.

enfini